Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Güncelleme ne zaman gelir .? View Post
Arkadaşlar s24u için ön camı çizilmelere karşı korumak için ne önerirsiniz? Ekranı çok iyi biliyorum ama insan jelatinsiz de çizilir diye korkuyor.... View Post
BU NASIL MUMKUN OLABILIYOR TIPATIP AYNI UYGULAMALARI KULLANDIM NERDEYSE View Post
S24 ultra hala gelmedi güncelleme sorunu nedir acaba View Post
Android 16 beta güncellemesini ilk alan cihazlar belli oldu Google, yakın zamanda Android 16 Beta 4 güncellemesini yayınladı. Android 16 beta, HONOR,... View Post
Yoksa 7 yılın için gelen güvenlik güncellemelerimi oluyor +7 yıl View Post
Telefon ekranının ışığını düşük kullananlar dikkat: Büyük masraf kapıda Birçok akıllı telefon kullanıcısı, batarya süresini uzatmak ya da göz... View Post
Cihaz ekranı bu şekilde kırıldı dokunmatik çalışıyor yüz tanıma eşleşmedi diyor sizce ne kadara patlar View Post
Cihaz s24 fe pil tasarrufunu maks ayarda kullanıyorum performans profilini düşük seviye yaptım bütün uygulamalar derin uyku modunda bluetoth falan... View Post
Bu kartın yazım hızını nasıl öğrenebilirim? Ne kalitede bir ürün? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1366 | |
1318 | |
1272 | |
1045 | |
1017 |
User | Count |
---|---|
43 | |
37 | |