Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
S23 ultra kullanıyorum Bu güncelleme neden gelmedi hala bana anlamıyorum güvenlik yaması düzeyi 1 mayıs 2024 olarak görünüyor mayıstan bu zamana... View Post
S22 Telefonumda Hatta Biçok Galaxy Telefonda Herzaman Açık Ekran Var Gayet Güzel Bir Özellik Ama Şarja Taktığımda Allta Şarj Hakkında Bilgiler... View Post
Evet soru basit ama ben sacma sormuş olabilirim samsung s24 7 senelik güncelleme sözü verdi biliyorsunuz peki bunun hepsi yeni android sürümümü olucak... View Post
S 23 f telefonum parmak izi okuma sorunu var bu problem yazılımsal mi acaba ? View Post
120hz de kullanildi View Post
Merhaba, S24 Ultra cihazımda flaş açıkken çerçeve ve arka kapak arasından ışık sızdığını **bleep** ettim. Bu durumu yaşayan başka kullanıcılar var... View Post
İşte böyle olacak telefon View Post
Arkadaşlar baseus 40 watt şarj aleti aldım Galaxy s23 Ultra cihazında kullanıyorum fakat yaptığım ölçümlerde en fazla 30 watt enerji... View Post
Telefonuma sürekli bildirim sesi çıkıyor ama ekrana bakıyorum bildirim yok.nssıl çözebilirim bunu,yatdımcı olurmudunuz.Lütfen View Post
User | Likes Count |
---|---|
700 | |
608 | |
399 | |
396 | |
381 |