İsteyene linkini atarım😊Karşımıza böyle ekran çıkıyor isteyene linkini quick share ile özelden atarım. Maalesef AI SOR özelliği yok. Küçük... View Post
İsteyene linkini atarım😊Karşımıza böyle ekran çıkıyor isteyene linkini quick share ile özelden atarım. Maalesef AI SOR özelliği yok. Küçük... View Post
Kullandığınız telefon nedir? Ve şikayetçi olduğunuz konu var mı? Birazcık sohbet edelim😊 Bu arada One Ui 8.5 ile Now Brief'deki bütün... View Post
Hatta kilit ekranımda now bara dair hiçbir şey gözükmüyor. Launcher bazlı uygulama logo paketi kullanıyorum diye olabilir mi ? View Post
Samsung s21 in 5 yılın ardından mesleğini bırakan bataryası :) View Post
Daha önce de s25 fe den geçmek için sormuştum s24 e geçtim gerçekten kağıt üzerinde çok bir **bleep** görünmese de eline alınca anlıyorsun o farkları... View Post
Bir ara telefonda odak modu vardı onu açtığımız zaman belirlediğimiz uygulamalar dışındaki uygulamalara hem giremiyor hemde bildirim alamıyorduk. Bu... View Post
Arkadaşlar OneUi 8 ilk geldiğinde now bar da spor bildirimleri iphone lardaki gibi tek ada olarak gösteriliyordu ne olduysa şimdi google spor... View Post
S21fe cihazı şubat ayı güvenlik güncellemesi gelmedi gelen varmı View Post
Herkese Merhaba Members Ailesi Gönderimi beğendiysen kalp atmayı unutma❤️ İyi okumalar🤠 ------------------------------------------- ONE Ui... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1424 | |
| 1150 | |
| 899 | |
| 818 | |
| 789 |
| User | Count |
|---|---|
| 27 | |
| 26 | |
| 23 | |