Arkadaşlar merhabalar S24 fe ve S25 fe cihazlarinin kasa ve boyut olarak bire bir ayni oldugunu görüyorum Kılıfları birbirine uyuyormu acaba deneyen... View Post
Arkadaşlar merhabalar S24 fe ve S25 fe cihazlarinin kasa ve boyut olarak bire bir ayni oldugunu görüyorum Kılıfları birbirine uyuyormu acaba deneyen... View Post
Yok 4 yıl yok 7 yıl büyük güncelleme vaatleri hepsi balon, hepsi çöp, hepsi hikaye... 4 yılını tamamlamamış cihazlara güncelleme vermediğini geçin en... View Post
One ui 8.5 güncellemesi yaptım telefon kasmaya takılmaya aşırı şekilde ısınmaya başladı neden olabilir bu sorun S23 View Post
telefonu servise vermeyi düşünüyorum pil ve optimizasyon şikayetim var nasıl bir yol izlemeliyim alalı 13 ay oldu View Post
One ui 8.5 S22 ultra cihazlara gelmedi daha 4 senelik telefon eskiden 7 _ 8 sene güncelleme alan s serileri şimdi ne olduda güncelleme almıyor View Post
Temizleme yaptıktan sonra YouTube yi hiç kullanmadım ve diğer üçünü hiç kullanmıyorum saatlerdir nasıl ram yiyor ya🤔😡derin uykuda... View Post
Bu özellik birde neden tüm uygulamalarda yok dostlar önceki ekranı böyle görmek daha akıcı hissettiriyor. View Post
S25'te snapdragon 8 elite var aktif en iyi işlemcilerden S25 fe'de ise maalesef exynos var ama aradaki fiyat farkı var S25 fiyatına göre... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1300 | |
| 1139 | |
| 927 | |
| 814 | |
| 694 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 31 | |
| 21 | |