Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Tiktok da bir video da s21 fe alan bir kişi telefonunun işlemcisini Snapdragon olarak söylüyor ama 2.nesilde türkiye pazarında Exynos yokmuydu benimde... View Post
arama kaydedici hangi csc iyi ve telefon verileri silinirmi View Post
Acil çözüm🙏 View Post
Betaaa View Post
S24 fe cihazımı 3.5 ay önce aldım alığım günden beri şarj temassızlığı şarj dolmama sorunlarını yaşıyorum toplamda 5 kere servise gittim ilk... View Post
Selam. S23 kullanıyorum. Normalde çektiği videolar çok iyi ama whatsapp a durum güncellemesi olarak atınca çok bulanık çıkıyor. Tüm S serisinde var mı... View Post
S25 fe ve benzeri modellerdeki yakınlık sensörü ekrana gömülü olduğu için görüşmeler sırasında ekranda yeşil yada benzeri nokta ara sıra yanıp... View Post
YEMİNLE ÇILDIRCAM GEÇENDE POWERBANK BOZULDU EKRAN SAĞ ALLTA YANIKTA OLDU KEŞKE S23 YERİNE A SERİSİ ALSAYDIM EN AZINDAN ŞARZI OLURDU 2.30 SAAT PİL... View Post
Telefonu batarya değişimi için servise yolladığımızda, telefon sıfırlanıyor mu ? View Post
Şebekesinde güncellemeden sonra sadece acil aramalar hatası alan var mı çözümü bilen varsa yardımcı olabilirmi mobil ağladan 4.5 seçili ag ayarlarını... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1900 | |
| 1518 | |
| 565 | |
| 549 | |
| 513 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 11 | |
| 10 | |