Daha sonra tekrar deneyin View Post
Daha sonra tekrar deneyin View Post
Samsung Galaxy S25FE, premium modeller arasında kıyaslanmış. (600$-800$ arasındaki modeller Premium, 800$ üstü modeller Ultra-Premium olarak... View Post
Sizce neden böyle??? View Post
Yurtdışı S23 Ultra'nın güncelleme almama sebebi ne olabilir ve nasıl güncelleyebilirim? Android 5.1 sürümü mevcut. One UI falan kaçıncı sürüm? View Post
Kalemi kaybettim ne yapmalıyım servislerde ne kadar ücret çıkarırlar? veya nerden orijinalini temin edebilirim. orijinale yakın muadilleri varsa... View Post
telefonu alalı 1 yıl olmadı 12 haziran 2025de aldım telefonu şarz portunda bilerek oynama yapmadım ama ciddi oynama var nedense anlayamadım bişi... View Post
Herkese selamlar arkadaşlar aranızda daha önce e SIM kullanan varmı mı bunun avantajlari ve dezavantajları nedir e sım sürekli yenilenen birşey... View Post
Telefondan MP3 isimi değiştirmek istiyorum yapıyorum ama MP3 ismini degistirdigim parçayı okumuyor desteklenmiyor diyor .nereden yapılıyor başka.. View Post
Telefonda sesi Bluetooth'tan telefona alıyorum, daha sonra mesela sesi Telefondan Bluetooth'a veriyorum. Kullanıcı arayüzü çöküyor. Büyük... View Post
Yıl oldu 2026 now barda hala bildirimler yok sadece gün başlangıcı gün sonu birde hafta sonu uyarıları bu kadar başka bildirim görünmüyor ne haber ne... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1876 | |
| 1654 | |
| 504 | |
| 427 | |
| 417 |