Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Cihazın normalde parlaklığı gayet iyiyken gün ışığında parlaklık son ayarda olmasına rağmen yeterince göremiyorum ekrani. Çok zorlanıyorum. Çözülmesi... View Post
benim cihazim yd ama imei atmadım yada bir kayıt attirmadim kutudan çıktığı gibi ama one ui 6.1.1 gelmedi neden şuan 6.1 View Post
S23 fe one uı 6.1.1 güncrllrmrsi gelmedi gelmedi View Post
Şu s 24 düz versiyonu kamerası çok kötü akşam kumlu çekiyor kalitesiz ayrıca aşırı ısınıyor tam bir fiyasko View Post
Şimdi Görüyorum Uygulamada Kullanmadıkları Telefon Hakkında Bilgileri Olmadıkları Hakkında Fikir Yürüten Ve Fikir Veren İnsanlar Var Bir... View Post
1 ay önce aldığım s24+ kumlu ekran sorununa sahip. Samsung teknik servis kesin iade onayı verir mi? Sonuçta kumlu ekran var bu yüzden pedere o iş... View Post
Kişileştirmenin dibine vurmak böyle birşey işte View Post
Android 15 güncellemesi Samsung Galaxy s23 Fe ne zaman gelecek one ui 7 ile birlikte mi gelecek View Post
Wifi sağlayıcıları göremiyorum dolayısıyla wifi'ya bağlanamıyorum View Post
User | Likes Count |
---|---|
632 | |
618 | |
543 | |
542 | |
420 |