Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Samsung s7 edge cihaz oyun oynarken dondu ekran öylece kaldı, kapatma tuşu vs çalışmadığı için zorla yeniden başlattım. Cihaz yeniden başlarken... View Post
Herkes S23 Ultra için one ui güncellemesinin geldiğini söylüyor. Cihazım yd, Almaya romu atılmış ve güncelleme almasında bir problem yok, sadece bu... View Post
Telefon yeniledim bilgilerimi getiremiyorum View Post
Buraya media markttan cihaz alınır mı diye yazmıştım ancak alıp imei sorunu yaşadığını söyleyen bir yorum aldım ancak postun yanıt süresi dolmuş başka... View Post
İnstegram bildirim geliyor bildirim sesi gitti. X bildirim geliyor bildirim sesi gitti. Şarz olurken hızlı şarj yazmıyor. Kamera ayarları... View Post
Samsung accound üzerinden accound hesabının ülkesinin değiştirince beta proğramına katılabilirmiyim? Değiştirdiğim taktirde kayıtlı telefon numaramı... View Post
Gelişmiş yapay zeka özellikleri ile öne sürülen 5 eylülde s24 serisi için yayınlanan sonrasında ise Galaxy S23 serisi FE , S22 serisi . Katlanır... View Post
Bu sabah itibarı ile 25MB lik güncelleme gelmiştir. View Post
Kameramla şimşeklerin videosunu kaydetsem lensimde bir sıkıntı olurmu? View Post
Merhaba arkadaşlar güncellemeden sonra batarya performansında iyileştirme hissettiniz mi? Sanki iyileştirilmiş gibi geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz? View Post
User | Likes Count |
---|---|
617 | |
590 | |
550 | |
525 | |
434 |