S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Merhaba, Galaxy S 24 te Samsung Email uygulamasinda office 365 mail kurulumu sorunu oluştu, benzer problemi yaşayan communityde kullanicilar... View Post
örneğin şarjım 50 ben fullemek istiyorum bunun bir zararı varmıdır çünkü elbette o pil bir gün değişecek sonuçta View Post
Samsung Dex İle Telefonun Ekranını Bilgisayara Paylaşıp Oyun Kolu İle Oyun Oynuyorum Güzel Oluyor Tavsiye EDerim View Post
Arkadaşlar benim cihaz çok isiniyor oyun yok ama sosyal medya video ingram uygulaması kullanınca bazen elime çok sıcak oluyor yeniden sıfırla felan... View Post
1.8milyon 6.1 de alıyordum 2.3milyona çıktı skor ısınma da ise 2,5 3,5 arasında düşüş var ki beta sürecinde full optimizasyonda daha iyi olur bence... View Post
Good lock ile kilit ekranı ve ana ekranda yaptığım değişiklerle şarjın daha hızlı gittiğini **bleep** ettim sizde de öyle mi yoksa tamamen psikolojik... View Post
Dostlar bu lockstar'da müzik uygulaması ile bildirimler üst üste biniyor ayırıncada bildirimler aşşağıda kalıyor bunun bir çözümü var mı yoksa... View Post
Pubg oynarken fps sayacı bozuldu. Bunu nasıl düzeltebiliriz bilen var mı? Hiçbir değeri göstermiyor. Birtek pubg değil diğer oyunlardada aynı lütfen... View Post
Cihaz değişimi talep ettiğim s22 yerine s24 verdiler yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. View Post
Merhaba arkadaşlar shopsamaung un çok al az öde kampanyasi üzerinden s24+ almayı düşünüyorum lakin s25+ bekliyordum sizce tahmini arasında... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1999 | |
1744 | |
718 | |
419 | |
408 |