Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Yebi telefona geçtim.WhatsApp yedeklemesi en son 1 Ekim olarak gözüküyor ancak mesajlarımı yedekleyemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim View Post
Merhaba sevgili blog okuyucusu. Adım Batuhan, Türkiye'de yaşıyorum ve uzay'ın fotoğraflarını çekmeyi seviyorum,... View Post
Gucelme geldimi View Post
S21 FE View Post
fotoğraf ekte, 2.5 senedir kullandığım S21'in boyası kendi kendine soyuldu. boya katmanı sanırım iç kısımda çünkü tırnağa takılmıyor. daha önce... View Post
S24 Ultra mesaj gönderdiğinde niye karşı tarafa mesajlar gitmiyor View Post
S23fe cihazıma bu kılıftan almak istiyorum bulamadım nasıl bulabilirim View Post
S23 ULTRA maşallah dehşet aralıksız kullansam 10 saat ekran süresi alıyorum hiç bi kısıtlama olmadığı halde 👍 View Post
Arkadaşlar selamlar cihaz hafızasında ki bütün görüntüleri sd karta taşıdım. Galeri de görünmüyor. Dosya yöneticisinde görünüyor. Daha önce böyle... View Post
User | Likes Count |
---|---|
735 | |
620 | |
412 | |
409 | |
345 |