Galeride 60gb verim vardı . Google fotograflarda bu cihazda yer açın sekmesine bastım ve galerideki hersey gitti . Çöp kutusunda vs hicbiyerde yok... View Post
Galeride 60gb verim vardı . Google fotograflarda bu cihazda yer açın sekmesine bastım ve galerideki hersey gitti . Çöp kutusunda vs hicbiyerde yok... View Post
Anneme telefon alacağız Samsing A16 mı daha iyi Yoksa Tekno Spark 40 mı sizce hanangi telefonu almalı View Post
Son bir aydır instegram twetter ve YouTube Uygulamalarından bildirim simgesi kilit ekranına düştüğü halde bildirim sesi gelmiyor. Tüm bildirim... View Post
Cihazı 2. El olarak aldım pil sağlığı falan 100 180 devir ama şarjım dayanmıyor öğlen 2 gibi yüzde 40 falan oluyor 90 a kadar şarj ediyorum akşam 9 da... View Post
Kamera silueti gizli şekilde çalışıyor eskiden reelsler tam ekranken üst taraf kapalı oluyor diğer s cihazlarda da aynı mı? View Post
2026 S20FE kamera donanımı hâla iyi mi geminiye sordum. View Post
Uygulamalardan - Google bulup dili "English United States " yapıp telefonu tekrar başlatıp, takım takip etmek ve bildirimini açmak Now Bara... View Post
Herkese merhaba bu günde ben paylaşiyim sizce nasıl ama ekran sizlerde nasıl ana ekranlar duvar kağıdı View Post
One uı 8.5 güncellemesi ne zaman gelecek View Post
Selamlar, lens koruyucusu kullanıyorum fakat yansımayi artturdigi için çıkartmayı düşünüyorum, çıkarttıktan sonra lenslerin başına birsey gelirse lens... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1818 | |
| 1566 | |
| 680 | |
| 628 | |
| 427 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 15 | |
| 9 | |