Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Sizce de kablosuz bağlantıda veriler çok yavaş aktarilmiyor mu?? View Post
Merhabalar bugünde benim cihazım olan S23'e OneUI7 geldi ve ben memnun kaldım gayet iyi. Zaten 120 hz akıcı olan telefonu animasyonlarda felan... View Post
Bu hava durumu animasyonunu neden kaldırmışlar millet bileniniz var mı acaba? Ya da geri getirmenin bir yolu var mı? Adamlar ui6 güzel olan... View Post
Arkadaşlar bunu kaldırmanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler şimdiden... View Post
Oyunlarda çok Drop yemeye başladım bi ayarı falan var mı ? View Post
S23 Arkadaşlar Telefonu quncelleyenler ... Storeye qirip tum uyqulamalari quncellesin ozaman ikonlar deqişiyor... View Post
Yedekleme yaptığım halde WhatsApp mesajlarım geri yüklenmedi. Kurulum yaparken geri yükleme dememe rağmen. Kurtarma imkanım var mı ? View Post
Durduk yere bi anda membersda gezinirken ekranın ortadında mouse ikonu belirdi ve geri gitti View Post
Samsung yeni Android 15 tabanıyla başlayan One UI 7 güncellemesi her telefon için ayrı bir boyut ile geliyor bu demek oluyor ki her telefon için... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1634 | |
1161 | |
1067 | |
1020 | |
1013 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |
32 | |