Kutu şarjını hiçbir şekilde göremiyorum uygulamada mı sorun var View Post
Kutu şarjını hiçbir şekilde göremiyorum uygulamada mı sorun var View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Arkadaşlar snapchatı yükleyemıyorum cihazda uygulamasını olmamasına rağmen güncellemelerde çıkıyo ve güncellemedi hatası geliyo sürekli yardımcı... View Post
Arkadaşlar, buranın bir önemi var mı gerçekten? Ne farkları oluyor? Hepsini denedim, bir şey **bleep** edemedim. Birisi güzelce açıklayabilir mi... View Post
UI7 ve S25 güncellemelerinde birkaç özellik değişikliği olmuş arkadaşlar, hiç **bleep** ettiniz mi? Sanırım başka ülkeden gelen bir telefon görünce,... View Post
Merhaba arkadaşlar. S20 Fe'de bildirimleri aşağı çekince gelen foto, videoyu görme imkanımız var mıdır? M12'de bu şekilde oluyor mesela ama... View Post
2024 te surekli alim yapiyordum ancak 2025 yilinda bi kere bile satin alma yapamadin hep bu hatayi veriyor. Ne yapmam gerekli? Cihaz s23 ultra View Post
Eğer mart güncellemesini yaptıysanız (ki birçok kişi yaptı sıkıntılarından dolayı) odin kullanarak şubat güncellemesine geri dönmeniz gerekiyor. Bu da... View Post
Eskiden arka planda da çok fazla şarj yiyordu sanki one ui 7 ile o da ufaktan düzelmiş gibi View Post
Sizce hangisi arkadaşlar yedekleme için onedrive sanırım samsungla ortak çalışıyor View Post
Birden bire telefonumda reklam çıkıp duruyor neden olabilir 24 ultra View Post