Samsung s23 cihazlarında andirod auto sorunu binler ce kişi var şikayetim var bakarsanız görürsünüz. İnsanları mağdur etmeyiniz sorunun siz den... View Post
Samsung s23 cihazlarında andirod auto sorunu binler ce kişi var şikayetim var bakarsanız görürsünüz. İnsanları mağdur etmeyiniz sorunun siz den... View Post
Arkadaşlar merhaba üzülerek söylüyorum ki bugün telefonu elimden düşürdüm telefon takla attı hem ekran üzerine hemde köşesi çarptı kılıf koruyucu... View Post
Kütahya veya Uşak ta garanti kapsamında pil değişimi yaptirabilecegim samsung yetkili servisi var mı? View Post
Samsung exynos 2100 ve 2200 işlemciler ne kadar güçlü de olsa oyun optimizasyonları berbat,anı modellerin sd versiyonları 90 fps desteklerken... View Post
Android auto çalışmıyor hangi araca deneniysem boş ilk önce belki aracmi seçiyor dedim yanıldım telefonun kendisinde sorun var . Sizin için... View Post
Arkadaşlar A51'den S22 plus'a geçilir mi? S23 almak isterdim ama S23 serisi fiyatlar iyice arttı ama S22 plus telefon çok güzel kamera çok... View Post
S21 Ultra 5G Exynos oyun oynarken youtubede 4k film izlerken hatta LETGO da gezinirken bile ısınıyor telefonu kapatıyorum 10 dakika sonra açtığımda... View Post
Hollanda cihazı mayıs 2. Güncelleme. Sam View Post
Merak ettim accubattery i indirdim. Pil sağlığı %86 larda daha önce kullandığımda %97 lerdeydi. Tabi bu tarz uygulamalara guvenmeme lazım ama yinede... View Post
User | Likes Count |
---|---|
234 | |
179 | |
146 | |
144 | |
135 |