Samsung, One UI 8.5 kararlı (stable) sürümünün dağıtımını resmi olarak onayladığı 44 cihazın tamamı için sadece bir ay gibi kısa bir sürede... View Post
Samsung, One UI 8.5 kararlı (stable) sürümünün dağıtımını resmi olarak onayladığı 44 cihazın tamamı için sadece bir ay gibi kısa bir sürede... View Post
One UI 9 beta kodlarının derinliklerinde, fiziksel güvenliği artıran Kilitleme Modu'na ek olarak "Audio Hardening" (Ses İzolasyonu)... View Post
S25fe haziran güvenlik güncellemesi ne zaman gelir View Post
Şu altında video çekiyorum ekran başka yere atıyor sabit kamerada nasil durur tuzlu su degil View Post
Quick share one ui 8.5 güncellemesi ile birlikte airdrop destekler hale geldi diye birsürü video gördüm. Çoğu s25fe kullanıcısınada gelmiş. Cihazı 14... View Post
burda her amaçla bilgi paylaşıyoruz iyiysiyle kötuyse lafı uzatmadan s22 batarya sorunu dile getirdim s22 icin olumsuz yorumlar yaptigim icin hakaret... View Post
Sevgili Samsung Members Üyeleri Bu İmza Kampanyama Herkesin Hepinizin Katılımını Bekliyorum Sesimizi Duyuralım Samsung'a Karşı Ne Kadar İnatçı... View Post
Bu spotify ın yeni logosu geldi geçti ama benimki hiç değişmesi sadece ios laramı geldi bu özellik View Post
One UI 9 Samsung Browser v30.0.2.45, tüm çubuklarda gerçek zamanlı bulanıklaştırma ekledi. Artık 3-nokta menüsünde seçenekleri yeniden sıralayabilir,... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 930 | |
| 877 | |
| 813 | |
| 783 | |
| 729 |
| User | Count |
|---|---|
| 34 | |
| 24 | |
| 20 | |