Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Kilit ekranında bildirimleri göremiyorum acaba sebebi nedir View Post
Gerçekten... Herşeyim Samsung oldu ve özellikle android cihazımın bana sunduğu tüm özellikleri aktif olarak kullanıyorum. Kullanmayı da seviyorum ama... View Post
2007 den beri iphone kullanan ( Android de aralıklarla kullanan), 49 yaşında, Tech Geek, Mimar ve Fotoğraf Sanatcısı ndan notlar.Avantajları1. Ekran... View Post
Şarjım çok çabuk bitmeye başladı View Post
Cihaz absürt isininca Bi sifirliyim dedim düzeldi herhalde insallah böyle devam eder View Post
S21 icin U lu bir guncelleme gozukuyor View Post
Merhabalar araştırmalarıma göre OİS kaynaklı ses olduğu söyleniyor ama video içi sağ sola yukarı aşağı salladığımda tıkırdı sesi duyuluyor bu normal... View Post
150 tl kuponu nasil aliriz kullaniriz yardimci olabilecek varmi View Post
Merhaba Samsung yetkilileri Daha önce S24 ultra Türkiye ye geldiğinde yapay zeka sohbet çeviri ve bir çok servisiniz için Türkçe dil desteğinin... View Post
User | Likes Count |
---|---|
652 | |
624 | |
536 | |
518 | |
392 |