Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Beklenilen güncelleme sonunda geldi bazıları kamera kalitesi kötüleşti falan diyor ama güncelleyelim bakalım nasıl olacak View Post
Wifi ağında, watch6 classic ve bluetooth kulaklik bagli sekilde pil performansı. Etki edermi bilmem ama YouTube revanced kullaniyorum diger youtube a... View Post
Merhaba ben az önce ui7 güncellemesi yaptım ve hey google dediğimde eskiden gözükürken klavye ile yapabilirdim ama şimdi hey google diyorum sadece sağ... View Post
Güncelleme öncesi 30 - 40 derece aralığında çalışan cihazım güncelleme sonrası 70 derecelere ulaşıyor. Oyun esnasında da değil. Güç tasarrufu... View Post
Merhaba,tab s10 ultrama one ui 7 yi guncelledim pil bilgilerinde pil sagligi ve döndüsü var fakat sevgilimin tab s9+ ında görunmuyor halbuki oda... View Post
Bugün 1 Nesil S21 fe 5g öne ui 7 Gelirmi sizce arkadaşlar? (YORUMLARI ALAYIM View Post
Hangi işlem yapayım reset falan en sağlıksı View Post
Bugün gelir mi View Post
Dün güncelleme sonrası kamera performansında değişimler **bleep** ettim umarım daha da iyiliştirilir çünkü eski kaliteyi arattırıyor şu an :( View Post
S21fe exynos için halen bekliyoruz... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1431 | |
1359 | |
1310 | |
896 | |
766 |
User | Count |
---|---|
48 | |
44 | |