Merhaba Forum Üyeleri, S21 serisi sarj etme ve doğru kullanım ile ilgili adımları aşağıdaki link üzerinden kontrol... View Post
Merhaba Forum Üyeleri, S21 serisi sarj etme ve doğru kullanım ile ilgili adımları aşağıdaki link üzerinden kontrol... View Post
S20fe kullanıcısıyım ve telefonu aldığım günden bu yana hep aynı sorunu yaşıyorum şarj %5 seviyesine geldikten sonra 2 3dk içinde telefon %1e gelip... View Post
Merhaba, Galaxy S10+ telefonumda, portrait modunda fotoğraf çekerken arka plan tamamen kaybolmaya başladı. Bu benim hep kullandığım mod fakat bu... View Post
Dunden belli boyle durum , sizce %34 te sarj takmalımiyim , ama anlamadigım yavaş gidiyor batarya da sorun olabilir mi kafam karıştı? View Post
1 yıllık cihaz, süre iyi mi acaba, batarya sağlığı konusunda View Post
Samsung s22 yada Samsung A54 hangisi ğüzel acaba kararsız kaldım birde oyunlarda hangisi ğüzel? View Post
Always on display ve 120 hz açık View Post
Android en son surumune gore optimize edilmemis parmak okuyucu dogru calismayabilir ne demek ? View Post
Aynı başlık altında yazı ekleyemiyorum..... Sorunu nasıl detaylı nasıl yazayım!!! View Post
Hafıza kartı tanılaması yaparken hafıza kartı takılı mı diye soruyor SIM kart tanılaması yaparken de SIM kart 2 takılı mı diye sormalı. İşlem... View Post
User | Likes Count |
---|---|
276 | |
199 | |
148 | |
145 | |
140 |
User | Count |
---|---|
69 | |
23 | |
20 | |