Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S23 serisinin yakınlaştırma yaparken biraz hile yaptığı ortaya çıktı. Örneğin 100x yakınlaştırma ile ay fotoğrafı... View Post
Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S23 serisinin yakınlaştırma yaparken biraz hile yaptığı ortaya çıktı. Örneğin 100x yakınlaştırma ile ay fotoğrafı... View Post
Bluetooth kulaklık bağlı olmasına rağmen, sadece you tube uygulamasında telefondan ses çıkışı oluyor, kulaklığa ses gelmiyor, You tube Music ve... View Post
Herkese Merhaba Cihazım S20 Fe Ayarlarda öyle gezinirken bu numaranın ekli olduğunu **bleep** ettim numara kimin bilmiyorum bende... View Post
sürekli kesikti ler oluyor View Post
Telefondamı sorun var yoksa günde 2 kez sarja takmam normal mi View Post
Agalar merhaba, benim cihaz s22 cihazın normalde mikrofonu çalışıyor sorun yok, ancak uygulama üzerinden ses vesaire atamıyorum yani uygulama... View Post
Samsung telefon aldım. Samsung Türkiye yıllardır bu kadar telefon satıyor. Neden Bixby Türkçe diliyle çalışmıyor? Daha önce Iphone kullanıyordum. Siri... View Post
Arkadaşlar samsung cihazlar hakkında bilgi alabileceğimiz yabancı bir site vardı. Bilen var mı? View Post
paket yükleyici sürekli duruyor hatası alıyorum yardım View Post
Arkadaşlar youtube music uygulamasına instagram hikayede paylaşma özelliği gelmiş . Yeni farkettim :) View Post
User | Likes Count |
---|---|
305 | |
278 | |
270 | |
230 | |
228 |
User | Count |
---|---|
47 | |
27 | |
26 | |