Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Yeni bir rapora göre Samsung, Galaxy S25 serisinde Exynos 2500 yonga setini kullanmayacak. Tüm modellerde Snapdragon 8 Elite olacak. Son yıllarda... View Post
Kararlı sürüm S25 serisi tanıtıldıktan sonra gönderilmeye başlanacak. WITHIN THIS YEAR , you 'll be able to preview one UI 7 new look and get a... View Post
Yeni gelen güncelleme ile artık parmak izi doğrulaması çok daha kısa sürüyor View Post
Arkadaşlar gaming hub a bir güncelleme gelmişti güncelledim, açılırken 2 3 saniye bekliyor sizde de öyle mi ? View Post
Tam şehir içinde değil ama yinede ışık fazlalığı ortalama veya biraz ustu biryerde nasil yıldız çekimi yapabilirim foto veya video farketmez View Post
Bana kalırsa düz s23 almak daha iyi yada s24 plus çünkü 2 cihazı karşılaştırdım açılış hızında bile düz s23 ve s24 plus daha iyidiTab s10 ultra da... View Post
https://youtu.be/iQVOaYPJTLE?feature=sharedİconlar😭 View Post
User | Likes Count |
---|---|
821 | |
722 | |
500 | |
446 | |
353 |