One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Selam dostlar, 2019'da aldığım S10+ kırılınca mecburi telefon değişimine gittim (ekrana 8k fiyat çektiler). 6 senelik dostluktan sonra yeni... View Post
5 aylık kullanım sonrası tahmini pil sağlığı bu şekilde.Benzer durumda olan var mı? View Post
Merhaba yeni bir sorunla karşınızdayım. S25 Ultrayı kullanmaya başlayalı daha 2 gün oldu. Ancak bugün internet bağlantısı ile ilgili bir problemle... View Post
Güney kore de subat yaması yayınlandı yakında dünyaya yayınlanacaktır View Post
Şubat Ayı İçin Güncelleme Gelmedi Gelmesinde Ama Ben One Ui 7 Gelecek Diye Düşünüyorum Bu Ay Sanki Gelir Gibi Çünkü Şimdiye Kadar Güncelleme... View Post
Biraz önce hepsini inceleme fırsatım oldu 1 saatlik deneyim sonucu şunu söyleyebilirim herkesin dediği gibi s24 serisinden geçmek cok mantıklı olmaz... View Post
Slm herkese. Samsung s21 fe kullancisiyim cihaz yaklasik 14 aydır bende. Arka kapakta açilma oluştu. Daha once bu tarz sorun yasayan varsa neler... View Post
Pc üzerinden yükleyen varsa metod paylaşabilir mi acaba? Cihaz: S23 Ultra View Post
Değişik bir olay.Bu tür yanlışları yaşayan var mı.(Kupayı az önce kırdığımdam yenisini alacaktım) View Post
User | Likes Count |
---|---|
1810 | |
1117 | |
723 | |
717 | |
567 |
User | Count |
---|---|
35 | |
34 | |
19 | |