cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Ya sinir oluyorum artık ben bu duruma. Wifi kapatıp mobil veriyi açıyorum ama telefonu yeniden başlatmadığım sürece açılmıyor. Mobil veri ayarlarını... View Post

Arkadaşlar benim bildiğim bu kamera 8 megapixel butür şeylere çok takılmamda bunun eksik olması bana biraz saçma geldi sebebi ne bunun ?        View Post

Samsung yetkili servise batarya değişimi için telefon göndereceğim tahmini kaç günde telefon elime döner. View Post

Merhabalar, hayatımda ilk kez iphone dışında bir telefon kullanmaya başladım. Öneri üzerine s23 aldım ancak kamerası bana çok garip geliyor. Özellikle... View Post

Çoğu paylaşımda ultra plus ve normal s25 var slim modeli tanıtımda olmayacak mı bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim  View Post

Pil

S21 aldım yeni değışmesimi gerekliymiş? View Post