Bu Samsung'u şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu ya. Geri bildirim gönderiyoz takmıyorlar. Şu telefonun 8.5 güncellemesiyle kağnı gibi... View Post
Bu Samsung'u şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu ya. Geri bildirim gönderiyoz takmıyorlar. Şu telefonun 8.5 güncellemesiyle kağnı gibi... View Post
Klavyede tuşlara basarken arkasından renkli ışık çıkması nasıl yapılıyor View Post
Oyunda kasmaya başladı dün güncelleme gelmeden başladı hala devam ediyor View Post
One ui 8.5 ten sonra aldığım pil performansı. "Ekran QHD+ 120HZ adaptif parlaklık performans profili standart güç tasarrufu kapalı aod... View Post
Witcher 3 indirdim 13 fps veriyo bunun bi ayarı var mı fps yükseltmek için bilen varsa yardımcı olabilir mi View Post
S23 kullanıyorum neden güncellediler telefonu hiçbi özellik gelmedi sadece animasyon ve görüntü değişikliği gibi bişey oldu bu telefona güncelleme... View Post
Benim pek güvenesim gelmedi her ne kadar android police yönetsede gözden kaçma apklar sızmış olabilir? View Post
Pil nasıl gidio arkadaşlar sorun varmı yeni güncellemede ? View Post
Arkadaşlar bilmiyorum sizde de Whatsapp bildirim gelmemesi ya da sessiz gelmesi gibi durum oluyor mu. Ayrıca Google Play de de otomatik güncelleme... View Post
Bu Bu özellik s23 lere gelmedimi bulamadim View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1366 | |
| 672 | |
| 662 | |
| 502 | |
| 472 |
| User | Count |
|---|---|
| 34 | |
| 30 | |