Kafam çok karışık :( View Post
Kafam çok karışık :( View Post
Arkadaşımla beraber s24fe aldık ama benimkinde birtakım sorunlar baş göstermeye başladı: Pil sorunları (pilim tam şarjın ardından yanlızca 1 dakika... View Post
Sonra ona bir orjinal kablosu ve şarz adaptörü aldım 45w orjinal samsungtan ama nedense bir yavaş ve sonra bir telefoncudan 5A samsung için olanı... View Post
Herkese selamlar s 26 urtra bellek kullanımı ve depolama durumu böyle sizlerde nasıl View Post
Arkadaşlar Derinlik Canli Duvar Kağıtları uygulamasından kilit ekrani seçtim bir tane fakat orijinal saat uzerine geliyor onu nasıl... View Post
Merhaba s26 alacağım yalnız indirim kodu vs olsaydı iyi olurdu yardımcı olacak var mı View Post
Vatandan aldığım cihaz ses tuşu çalışmıyordu değişim istedim onarım yaptılar sonra ses de gelmez oldu SAMSUNG ALMAYIN şimdi değişim istiyorum... View Post
Uşak merkeze 6-7km 4.5g kullanmak varken 5g kullanana ne diyeyim Bu 4.5g ile yaptığım hız testi 5g ile yaptığım hız testi View Post
arkadaşlar günaydın bu menü ingilizce oldu ama mesajın içine girip sil dersem orası türkçe bunun çözümü varmı View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 735 | |
| 620 | |
| 540 | |
| 531 | |
| 528 |