Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
One ui 7 yukledim ama mesela saat widget yok. Tarayıcı widget aşırı büyük. Bu tarz sorunlari nasip çözebilirim . Yardımcı olursaniz sevinirim View Post
S24 ultra Plus Düz S24 ve belkide Fe 21 nisan da büyük ihtimalle gelecek çok eminim View Post
Beyler Çok Şaçma Durum Var Her Taraf Yüksektilebilir sürüm 15 yazıyor ama telefondan baktığım zaman yok View Post
One ui 7 kendimiz yuklersek Sürekli kendimiz mi güncellemek zorunda mı kalacağız View Post
telefonu hafif bir sallasam telefonun kasasından rahatsız edici tık tık sesler geliyor. saçma gelecek ama kamera kullanırken mod değiştirsem dahi o... View Post
S23 telefonumu One UI 7 ye geçirmek istiyorum ancak bunun garantiyi bozmadan yapabileceğim bir yöntemi varmı bilmiyordum biraz araştırdıktan sonra... View Post
arka kamera ile video çekerken yakın bir cisime odak yapıyorum ve sonra o odakta kalıyor daha yakına odaklayabiliyorum ama asla uzağa geri... View Post
15 inde kalmış deneme verin gari View Post
Arkadaşlar merhaba s22 ultra kullanıyorum kurtarma moduna girmek istiyorum nasıl girebilirim ? 3 tuş kombinasyonunu denedim giremedim View Post
User | Likes Count |
---|---|
1470 | |
1273 | |
1256 | |
1061 | |
1018 |
User | Count |
---|---|
35 | |
34 | |
29 | |