One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Yeni bir rapora göre Samsung, Galaxy S26 Ultra ile birlikte değişken diyaftama sahip kameralara geri dönecek.Samsung, 2018 yılında Galaxy S9 ve Galaxy... View Post
OneUI 7 nin kilit ekranındaki saat fontunu OneUI 6 cihazlarda da uygulamanın yöntemini paylaşıyorum. Bu linkteki fontu kurun, daha sonra kilit ekranı... View Post
400-500 MBS hız alıyordum. Şuan orada değilim ama mesaj da almıştım View Post
Samsung'un S serisindeki 8K video performansını aktif olarak kullanan var mı? Kullanıyorsanız aşağıda merak ettiğim birkaç soruyu yanıtlayabilir... View Post
5 g cikti simdide gönderiler 5 g çoğu 🤣🤣daha gelmedi dahaaaaaaa vay anam vay vay anam vay...guncelleme -5 g- guncelleme -5g-... View Post
Son sıralarda forumda gördüğüm sadece iki konu var biri One 7.0 diğeri ise 5G.Bu konu hakkında bir şeyler söylemek istiyorum çünkü gerçekten belirli... View Post
6.1.1 7.0 Beta 1 View Post
(Sadece eleştirel açıdan yazılmış bir konudur,lütfen hepsini okuyun) Merhaba arkadaşlar bugün bir konuya değinmek istiyorum ve yorum altında sohbet... View Post
Acaba kararlı sürümde mi ekleyecekler View Post
S24fe üzerinden oyunu oynayan var mı ? Oynamak mümkün değil FPS 1 2 civarında takılı kalıyor YouTube üzerinden 50 FPS alıp oynayan test kanalları var View Post
User | Likes Count |
---|---|
1143 | |
538 | |
508 | |
420 | |
382 |