cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

%100'den %20 ye kadar kullandım sonuç bu. Sarj sağlığım %100 ama ekran süresini 7 saat dediremiyorum. 120 Hz açık ve güç tasarrufu kapalı.... View Post

Wifi ye bağlıyken erişim noktası nı açabiliyorduk ve wifi ağını paylaşabiliyorduk. Artık wifi yi kapatmadan erişim noktasını açamaz olmuşuz... View Post

S23 ultrayı 2 yıla yakın kullanıyorum samsung hala duzgun bi geliştirme sunmadı s27 ultraya kadar sunar umarım beklentim kameranin 12 mp den 50 mp... View Post

Telefonun ayarlarını sıfırladım. Veri ön belleklerini sildim güvenli mod da denedim ama bluetooth kulaklık, android araba teyp bağlantısı, type c... View Post

Samsung tabletlerin hangisinde hangi modelinde sim kart takma özelliği bulunuyor  Malum klasik N8005 model geçmişte SAMSUNG 10.1 N8005 model tablet... View Post

Yeni bir Samsung s 24 Fe aldım daha 30 gün bile olmadı telefonumun yanlarında dokunmatik sorunu var Örneğin reels izlerken beğenme tuşuna basarken o... View Post