Destekliyorum yazın imza atmış oluyoruz BuyrunSamsung S25 Ultra kullanıcıları olarak cevap bekliyoruz samsung s25 ultra üvey evlatmı One UI 8.5... View Post
Destekliyorum yazın imza atmış oluyoruz BuyrunSamsung S25 Ultra kullanıcıları olarak cevap bekliyoruz samsung s25 ultra üvey evlatmı One UI 8.5... View Post
S24fe soketi bozuldu nerdeyse napıcam View Post
arkadaşlar dünya kupası maçlarını canlı skorlarını samsunglarda takip edebiliyormuşuz. nasıl yapabilirim bunu? View Post
İzlediğim bir videodan aldığım bilgilere göre özet hazırladım. 📢 Güncelleme İçeriğiSürüm: Android 16 tabanlı One UI 8.5 sürümü.Güvenlik:... View Post
S25+ için güncellemeyi hala daha yapmadım UI 8 ile beraber ram tüketimi çok arttı. Pil süresi ise düştü. Bu sorunlar 8.5 ile nasıl şekil aldı... View Post
Garantimin bitmesine 1.5 ay kaldı. Büyük ekran telefona doydum. Kullanması zor. Küçültmek istiyorum. S25 alacaktım ancak s26 daha makul bir ölçü... View Post
Aylardır umutla One UI 8.5'i bekliyorum. One UI 8'in bug dolu ve hantal yapısından kurtulacağım diye düşünüyordum. "Samsung geç verir ama... View Post
Alacak dediler hep ama simdi gemini almayacak diyor View Post
8.5 güncellemesi sonrası pil hiç dayanmıyor. Yaşayanlar veya bir çözümü olan var mı bunun için. View Post
Bu sabah telefonu şarjdan aldıktan 1 saat sonra bu grafik ile karşılaştım. Şarjım 52 iken yeniden başlattım ve telefin açıldığında şarjı 60 ile... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1262 | |
| 1117 | |
| 907 | |
| 803 | |
| 689 |
| User | Count |
|---|---|
| 39 | |
| 30 | |
| 21 | |