Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Yeni bir güncelleme yayınlanmış bağlantı hatalarını gideren fix güncellemesi yayında View Post
Cihazımda durduk yere arkada galerinin gizli kısmı açılıyor düzenli olarak samsungun bu konuda bişey yapmasını istiyorum View Post
Önerdiğiniz uygulama falan varmı rakım ölçmek için View Post
pubg mobile oynuyorum 120 fps geldi diye havalar soğukta olsa ev sıcak diye ısınıyor telefon memo cx07 almıstım güzel değildi soğutucu iade etmistim... View Post
Güçlendirilmiş pil taktırmıştık S22'ye orjinal çok pahalıydı. Şimdi biraz şarj olup duruyor. Pilden midir. Kendi orjinali şişmişti? View Post
galeriyi en iyi hangi sekilde yedekleriz sifirlama için View Post
%15-%100 şarj ediyorum. 60 hz %70 Mobil veri.-%30 wifide kullandım. Batarya kalibrasyonu yapsam faydası olurmu acaba süre arttırımı için sadece... View Post
Son 2 gündür en basit uygulamada bile ciddi bir ısınma söz konusu. Kapat aç yaptım belki düzelir diye daha kötü oldu. Ya güncellemeyi getirin daha... View Post
Sizce s25 ultramı yiksa 16 pro mu alayım çok kararsız kaldım aslında gönlüm iphoneden yana ama samsumgunda özelliklerini kullanıyorum yapay zeka falan... View Post
Ben duvar kağıdını değiştiriyorum telefon bi kaç gün sonra varsayılan duvar kağıdına dönüyor. Bunu neden yapıyor? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1923 | |
| 1506 | |
| 558 | |
| 543 | |
| 517 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 16 | |
| 11 | |