Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Merhabalar cemaat, One UI7 yüklemesini yaptıktan sonra donma ve kasma yaşayan var mı? Cihazım S24 Ultra. Ana ekrana döndüğümde ana ekranda kısayolu... View Post
https://shiftdelete.net/samsung-sevilen-modele-one-ui-7-mujdesi View Post
Galaxy S25 FE (SM-S731U) Geekbench'te yeni ortaya çıktı! 8 GB RAM'li Exynos 2400E İşlemci! • Tek Çekirdekli: 2064 • Çoklu Çekirdek:... View Post
6 mayıs 49,26. 15 mayısta 39,77 kullanıldı diyor kendi kendine verı düşürüyor şaomi de böyle sıkıntı yaşamadım samsung pişmanlıktır View Post
Merhaba arkadaşlar S25 FE çıkacakmış A54 den S25 FE geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeye değer mi? View Post
29 Aralıktan beri kullanıyorum telefonu. hep %20-80 seviyesinde tuttum. 5 aylık pil hasarı ektedir. lütfen siz de paylaşın. Ayarlar -> Pil ->... View Post
cihaz s24 ultra pubg falanda var iyi mi bilemedim zaten saat 7de uyandım View Post
herkesin akşamı güzel geçsin👋👍🫂 View Post
Yeni gelen One UI 7 güncellemesi ile ekran görüntüsü aldığımda yapay zeka ile çalıştığını **bleep** ettim, ancak sorun şu ki iki ekran görüntüsü aynı... View Post
Neden bana one 7 gelmedi Bakiyorum sürekli de View Post
User | Likes Count |
---|---|
1425 | |
1355 | |
1313 | |
912 | |
753 |
User | Count |
---|---|
50 | |
45 | |