Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Durum bu günlük 5 saat i zor görüyorum foto da herhangibir anormal durum varmı 2.5 aylık telefon View Post
Merhaba arkadaşlar telefon bazen parmak izi okumuyor sizce neyden kaynaklı olabilir? View Post
Merhaba. Daha önce benzer başlık ile konu oluşturmuştum. S22 model telefonumla çektiğim özellikle yazı içeren fotoğraflarda alt kısım çok... View Post
Son damlasına kadar QHD 120 HZ View Post
S23 fe pil sağlığımı nasıl göecem View Post
Biriyle konuşurken 1 saati tamamlayınca kendiliğinden kapanıyor bunu uzatamıyoz mu ayarlardan View Post
acaba one ui 7 icon pack bulabilir miyim yardımcı olacak varmı? (play store da var da para vermek istemiyorum) View Post
Bir marka 6.3 inç ekrana 5700mah sığdırmış bende samsungu eleştirdim diye gönderimi silmişler.d View Post
Bu telefon beni şaşırtıyor. Uzun zamandır en iyi aldığım süre. Normalde 7 8 saati wifi ile alırdim. Ama tüm gün mobil veriyle ilk defa bu kadar uzun... View Post
İlk aldigim günden beri batarya stabil fakat gün içinde yetmiyor. Ne yapmam gerekiyor. Sabah 7 de şarzdan çıkartıyorum öğlen 13 te %45 kadar düşüyor.... View Post
User | Likes Count |
---|---|
747 | |
529 | |
428 | |
356 | |
352 |