Merhaba yedek telefon olarak kullandığım Xioami Note 12 Pro da kamera da yerleşik Vlog camera vardı ve gerçekten çok iyi iş çıkartıyordu acaba S23... View Post
Merhaba yedek telefon olarak kullandığım Xioami Note 12 Pro da kamera da yerleşik Vlog camera vardı ve gerçekten çok iyi iş çıkartıyordu acaba S23... View Post
Mayıs güncellemesinden sonra biraz olsun düzeldi. Uzuuun zamandır bu saatleri bile göremiyordum. 120 HZ View Post
Selamunaleykum S22 Ultra ile S23 Ultra özellikleri asagi yukarı aynı gibi aradaki **bleep** değer mi s23 ultra için yoksa gereksiz midir? View Post
Merhabalar öncelikle arkadaşlar telefonumu 2.kez batarya değiştiriyorum yani bundan önceki bataryası deji idi 1,5 sene kullandım ve bu uygulama... View Post
Ön siparişle aldığım S23 telefonumu 1.5 aydır kullanıyorum. 3 gün önce ‘nem algılandı’ hatası verdi ve tüm gün bu hata gitmedi. Herhangi bir nem veya... View Post
Arkadaşlar güncellemeden sonra neden ses kısılması yaşanıyor daha önce de başıma gelmişti ayarları 0 lamak gerekiyor bunu yapmadan düzeltemiyor muyuz View Post
Meehaba arkadaşl cihazımı pil ve hayalet ekran sorunu ile servise götürmek istiyorum garantiside bitti bitecek zaten. İzmirde deneyimlediğiniz,... View Post
S20fe sanpdragon versiyonuna android 14 gelecek mi? Guncelmiyiz.com da android 11 cikisli diyor. Bu bakimla 14 almasi lazim ama exynos versiyonu 10... View Post
Doğal mod kullanarak risk azaltılabilir mi? Yabancı birkaç sitede gördüm o yüzden buraya sormak istedim. View Post
Arkadaşlar merhaba s21 fe de işlemci soğutma barı var mı, ekran değişim videolarına baktığımda bataryanın altında 6 7 cm lik bi bar var acaba o... View Post
User | Count |
---|---|
70 | |
26 | |
20 | |
18 | |
15 |