Çok fazla şey denedim telefonu fabrika ayarlarina döndürmek istemiyorum önerisi olan var mı? View Post
Çok fazla şey denedim telefonu fabrika ayarlarina döndürmek istemiyorum önerisi olan var mı? View Post
İnternet paylaşımı yapıyordum telefonun ekranını açtım instagram da mesaj yazarken dondu kapandı ve kendiliğinden açıldı sebep ne olabilir? View Post
NEDEN HALA TÜRÇE DİL DESTEĞİ GELMEDİ ? Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı ? Ne zaman gelecek hangi güncellemede ? View Post
Arkadaşlar görüntülü konuşma sırasında yapay zeka sayesinde arka planımızı değiştirebiliyorduk bildirimlerde geliyordu bu özellik. Ama şuan çıkmıyor... View Post
Arkadaşlar görüntülü konuşma sırasında yapay zeka sayesinde arka planımızı değiştirebiliyorduk bildirimlerde geliyordu bu özellik. Ama şuan çıkmıyor... View Post
Arkadaşlar merhaba s20fe kullanıyorum hem kendi kullanımım hemde çevrenin söylemiyle pilin zayıfladığını düşünüyorum sağlığının yüzdesini nasıl... View Post
Bu uygulama sayesinde oyunlarda ısıyı ve fps değerlerini görebiliyordum. Daha bir sürü özellik vardı ama indirdiğim zaman çalışmıyor ne yapmaz... View Post
S25 ultra kullanıyorum sosyal medya da çok ısınıp uygulama yı kapatıyor View Post
Kamerasından o kadar memnunum ki çektiğim fotoyu duvar kağıdım yaptım. View Post
İdare eder mi sizce ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1493 | |
| 1160 | |
| 889 | |
| 816 | |
| 810 |
| User | Count |
|---|---|
| 29 | |
| 27 | |