Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Uygulama hiç açılmıyor sorun ne acaba View Post
S24 ULTRA cihazımı satmaya karar verdim , ne alacağıma daha karar vermedim ama samsung bu gidişle daha çok müşteri kaybeder , koskoca samsung gibi bir... View Post
s22 sızıntı oldu mu plus da olmuş ama duz seride bulamadim bulan var mi View Post
Enineboyuna06 kardeşime teşekür ediyorum sag olsun dun gece yardimci oldu S23 cihazima kurulumu yaptik şuanlik cok guzel View Post
S23 ultra da 7 güncellemesimi alan oldu mu? View Post
One ui 7 4 mayıs'a kadar gelecek yani güncel miyiz de öyle yazıyor en azından o bile şüpheli elbette... farklı yollarla yüklemek cihaza ne gibi... View Post
Quick panel sol tarafta yazılması gerekirken son tarafta diye yazılmış View Post
S23 FE ŞARJI %5 OLDUĞUNDA ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE %0 OLUYOR VE KAPANIYOR NEDEN BÖYLE BİR ÇÖZÜMÜ VARMI? View Post
Bizde gençlere uyduk güncelledik :)) geçiş efektleri çok hoşuma gitti bana yardımcı olan "safakbaba" kardeşime çok teşekkür ediyorum View Post
User | Likes Count |
---|---|
1433 | |
1317 | |
1258 | |
1045 | |
1017 |
User | Count |
---|---|
40 | |
36 | |
33 | |