Oyun oynamayan ve güncelleme takıntısı olmayan birisi S20 FE'yi aldığı taktirde pil durumu nasıl olur, kendisini üzer mi, yoksa uzun bir müddet... View Post
Oyun oynamayan ve güncelleme takıntısı olmayan birisi S20 FE'yi aldığı taktirde pil durumu nasıl olur, kendisini üzer mi, yoksa uzun bir müddet... View Post
2 gün önce post atmıştım çoğu kişi onaylanmaz dedi ama onaylandı hakkımı aldım servise verdikten 2 iş günü sonra arandım ve s21 stoklarda olmadıüı... View Post
Gönderdiğim mesajların panoya kaydedilmesini istemiyorum.ne yapmam lazım View Post
Bu güncellemeyi yüklediğimde aynı şekil gene çıkıyor. Allah aşkına düzgün güncelleme sunun çok değil istediğimiz şeyler. Alt tarafı düzgün... View Post
Neden daha önce istediğimız kadar resimli mesaj gönderiyorduk şımdı neden 10 dan fazla gönderemiyoruz bilgi verirseniz menmun olurum. View Post
Amiral gemisi, döneminin üstadı vs.. 2 gün sonra S23 Ultra çıkacak ve bir nesil daha geriye düşecek. Eski teknoloji diyeceğiz. :) Hatta yakında A55 mi... View Post
Modem de 2 tane wifi var biri 5 ghz diğeri 2.4 ghz. Bildiğiniz gibi 5ghz nin kapsama alanı düşük, telefonumun 5 ghz alanına girdiğim de otomatik geçiş... View Post
Merhaba, Telefonumun ekranı kapalıyken yandan bakınca grimsi renkli görünüyor. Sadece kenar edge kısımları tam siyah renginde. Bu durum normal mi?... View Post
Merhaba benim ekran dokunmatik i sanki sorunlu gibi, sizdede sorun varmi View Post
Arkadaslar neden acılir pencere bildirimi sessizken kullanılmiyor? View Post
User | Likes Count |
---|---|
656 | |
383 | |
282 | |
229 | |
189 |
User | Count |
---|---|
40 | |
33 | |