Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Game booster plus çalışmıyor izini kaldırılmıştır nasıl geri yüklerim View Post
İndiren varsa yardımcı olabilir mi acaba View Post
S24 ekran açık süresi View Post
Karanlık modu açtığım zaman instagram bu şekilde bi renk oluyo siyaha dönmüyor bu sorunu nasıl çözerim View Post
One ui 7 ile birlikte ne değişiklik olacak böyle şaşıracağımız View Post
A 34 5g kullanicisiyken maalesef telefonum pert oldu bende düşük bütçeyle S20 plus aldım Yani aradaki **bleep** inanılmaz diyebilirim s20 plus 4... View Post
Good lock tan vaz geçemiyordum.. Ama şarja ve performansa etki ettiğini farkettiğim için kaldırdım.. Fakat vazgeçemediğim 2 uygulaması... View Post
S 23 ultra aldım, eski telefonumu aktardım. Aktardığım wp video ve images klasörleri belirli aralıklarla yedekleniyo galerimde aynı fotoğraf ve... View Post
Merhaba, s24 ultra cihaz aldim A71 de kendi gelen lolli filtre efektini bulamadim bu filtresi nereden temin edebilirim? Cihazı degistirmek zorunda... View Post
SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
675 | |
631 | |
483 | |
421 | |
383 |