Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Bir ümit bu güncelleme ile Türkçe dil düzenlemesi yapılır diye beklemiştik ama samsung yine şaşırtmadı, şaşırtmadı diyorum çünkü bixy den aşina... View Post
Arkadaşlar pil durumunda zayıf uyarısı alıyorum. Değişim şart. Serviste pil değişim ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı? S10 plus için.. View Post
Bakalım nasıl olmuş, s23 serisi kullanıcılarına hayırlı olsun. View Post
Hemen hemen bir haftadır instagram bildirimlerinin aod ekranına düşmediğini görüyorum. Her uygulama çalışırken edge aydınlatması şeklinde bildirim... View Post
Sürüm One UI 6.1 olarak gözüküyor ama aslında One UI 6.1.1 yani endişe etmeyin. En yakın zamanda Galaxy S23 FE modelide alacaktır. Hayırlı olsun! View Post
Son güncelleme ile çeviriler için Türkçe dil desteği kalkmıştır bu nedenle samsung Türkiye kullanıcıları için ciddi bir güven problemine yol açmıştır.... View Post
Merhaba arkadaşlar. Base model s24 ve s24+ s pen ile kullanan veya desteği hakkında bilgisi olan var mı? View Post
Kullanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun, deneyimleriniz kısa sürede bekliyoruz 🥰 S23FE bugün olmadı yarın alabilir bilginiz olsun🙂 View Post
S23'e 6.1.1 güncellemesi gelince Galaxy Buds 3 Pro'nun 96 kHz Ultra yüksek kaliteli ses özelliği açıldı:) hayırlı olsun View Post
Hemen hemen herkes kendi portresini yaptı ve kendisi gibi oldu. Ancak ben yapınca benimle alakasız bir insan ortaya çıkıyor. Çok... View Post
User | Likes Count |
---|---|
609 | |
591 | |
551 | |
544 | |
435 |