Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Gördüğüm haberlere göre one ui7 beta sürümünü herkes indirebileceği yönünde bizde buna dahil miyiz bilgisi olan aydınlatabilir mi View Post
Merhaba s23 ultram var yurt dışı bu geceden itibaren yayımlanan 6.1.1 daha bana gelmedi dün bi güvenlik güncellemesi gelmişti ama daha 6.1.1 gelmedi... View Post
3 gündür s24 Fe kullanıyorum. Pil performansı dışında telefondan memnun kaldım. Pil dışında bir amiral gemisi olmuş diyebilirim. Ama batarya... View Post
Soru gayet basit arkadaslar a55 mi s22 mi almaliyim. Kamerasi guzel olsun kasma donma olmasin yeter. Malzeme kalitesi olarak s22 tabiki daha iyi bir... View Post
S24 Plus 7k daha ucuz sizce s23 Ultra için 7k fazla vermeye gerek var mı lütfen her iki cihazıda deneyimleyen ya da test edenler yardımcı olabilirler... View Post
İphone 11 kullandığım zaman kabloya prize bağlı yaşıyordum şimdi ise prizin ve kablonun yerini unuttum MAŞALLAH View Post
S23 ULTRA'YA, 400MB KÜSÜR CİVARINDA YENİ GÜNCELLEME YAYINLANDI. View Post
Yurt dışı server kayıtlı cihazlar pc ye samfwtool programını indirip cihazı bağlayın mtp bölümünden change csc e tıklayın bölgeyi xsg yapın bitti... View Post
User | Likes Count |
---|---|
704 | |
627 | |
426 | |
410 | |
387 |