האם ניתן למחוק את הקבצים בתיקיית מסמכים ב"הקבצים שלי"?שמתי לב שבתוך תיקיית מסמכים "בקבצים שלי" יש לי 570 פריטים.ניתן למחוק ללא חשש את... View Post
האם ניתן למחוק את הקבצים בתיקיית מסמכים ב"הקבצים שלי"?שמתי לב שבתוך תיקיית מסמכים "בקבצים שלי" יש לי 570 פריטים.ניתן למחוק ללא חשש את... View Post
שלום לפני כמה ימים מישהו הסביר פה שהשכמה קולית של ג'ימיני עובדת בעברית עם אוזניות.ולא זוכר איך עושים את זה מישהו יכול להסביר לי בבקשה. View Post
האם הבעיה ידועה למישהו כותב לי שגיאה 13 View Post
* לא ניתן להשתמש בקטגוריה כללי הקהילה.שלום לכולם,שמתי לב לאחרונה לפוסטים שמופיעים בשפות שונות.מה קובעים חוקי הקהילה בנושא הזה?לדעתי נכון לבקש ממפרסם... View Post
מה האפשרויות שתהיה סוללה ארוכה יותר View Post
Ever since this morning my phone has been acting strange - I have set no alarm, yet it starts ringing. There is no way to turn it off, there is no... View Post
שלום, אני רוצה לנסות ערכות נושא נחמדות שראיתי. הבעיה שכרגע בטלפון שלי כולו בעיצוב ושינויים דרך הGoodLock.יש דרך לחזור למצב כמו שהוא עכשיו עם כל... View Post
מנסה להבין מה השתנה בטלפון שלי שפתאום מגרד את. 4 שעות מסך בלחץ 4 וחצילא התקנתי משהו מיוחדאין גם משהו שאוכל סוללה באופן קיצוניכמו שאתם רואים View Post
האם מישהו קיבל בגלקסי אולטרה 25 View Post
הוספתי Widget של מבזקי Ynet למסך ה AOD ,בעזרת Good lock וזה נראה מצויין ומתעדכן אוטומטית גם בשבת בלי לגעת בטלפון שמונח על המטען , הבעיה שזה נראה גם... View Post