השתמשתי במכשירים שלכם הרבה לפני עידן האנדרואיד. בכל שנה שדרגתי לדגם החדש ביותר, עברתי דרך כל סדרות S, Note ו-Fold. תמיד בחרתי בסמסונג כי האמנתי... View Post
השתמשתי במכשירים שלכם הרבה לפני עידן האנדרואיד. בכל שנה שדרגתי לדגם החדש ביותר, עברתי דרך כל סדרות S, Note ו-Fold. תמיד בחרתי בסמסונג כי האמנתי... View Post
האם קיימת אפשרות לצלם/לסרוק כתב יד שכתבתי ולהפוך אותו לטקסט ב word?יש ליs24 ultra View Post
עלתה ליוטיוב. ערוץ זה המתמקד בביקורת טכנולוגיה, העלה ביקורת מקיפה למספר רב של מגני מסך מכל הסוגים. בביקורת נבדקים פרמטרים כגון: איכות ההתקנה השתקפויות... View Post
כל פוסט שני כאן שואל את אותו הסיפור - מתי נקבל עידכון ל OneUI 7 ?אז גם לי יש שאלה. מתי ה S25 אולטרה שלי יקבל עידכון אבטחה (לפחות זה?) לפברואר 2025 ?... View Post
יש אפשרות ליצור סרטונים ב Al? View Post
מתי עדכון 7.0 יצא לs22 אולטרה? View Post
מה דעתכם/ן על השימוש במודים של שינה, עבודה וכו'?אתם מוצאים להם שימוש? View Post
מקור: LordLiron בכל שנה זה קורה מחדש: מכשירים חדשים מושקים, הם יפים יותר, טובים יותר ומגונדרים יותר. ואז ההתלבטות החוזרת הזו: האם לשדרג למכשיר החדש... View Post
יש לי רעשים כאלה מהאיזור של המצלמות כשאני משקשק את הטלפון, שאלתי את GPT לגבי זה והוא אומר שזה נורמלי אבל אני מאוד דואג מזה...זה באמת נורמלי כשיש לי... View Post