לצערי הרב אבי נפטר והוא לא הספיק לספר לי את הסיסמא למכשירו, הרצון כמובן נובע על מנת לגשת לזכרונותיו כגון: סרטונים תמונות וכו' .יש לי גישה לחשבון... View Post
לצערי הרב אבי נפטר והוא לא הספיק לספר לי את הסיסמא למכשירו, הרצון כמובן נובע על מנת לגשת לזכרונותיו כגון: סרטונים תמונות וכו' .יש לי גישה לחשבון... View Post
הינה הוא הגלקסי הרביעי שלי 🥳תמונה של קופסת הטלפון עם תאורה View Post
כן, שוב אני והחפירות שלי לכבוד סופ"ש והפעם אייקון תיקייהאחרי שנאלצתי לרדת מנובה הצלחתי פחות או יותר להסתדר עם המובנה של סמסונגכמעט הכל די בסדר... View Post
זאת אחת אחרי מחיקה עם הAI של סמסונגהמגדל הכי גבוהה בבת ים מגדל אפטאון, יש משהו לשפר בזה? View Post
תודה 🙂 View Post
אפשר שיחזירו את השקיפות בחלון קופץ View Post
שלום רבשאלה לי חשובהמתכוון לעבור לאנדרואיד 15 ו-ui7, במכשיר s23+. הכול נקנה בארץ מקורי מחנות סמסונג.השאלה- האם לגבות את המכשיר גיבוי מלא? או רק... View Post
שלום ,מאז שעשיתי עדכון גרסה לאנדרואיד 15 אני לא מצליחה לערוך חלק מהתמונות למחוק כל מיני דברים .מציינת שלפני יכולתי לבצע מחיקה באותם תמונות.קופצת לי... View Post
שלום חברים,יש לי S-25 Plus.אפליקציית שיחות קורסת לי פתאום ולא מאפשרת להוציא שיחות ולאחר כמה שניות כן מאפשרת.מישהו יודע למה, ומה ניתן לעשות? View Post
היי שלום לכולם הפלאפון מתחמם לי מאוד בשימוש רגיל ממש מה יכול ליהות הסיבה? View Post