cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

android 10 ve sorunları

(Topic created on: 03-09-2020 12:12 PM)
223 Views
montgre
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, s9+ kullanıyorum. Güncellemeleri yaptım bir süredir mobil bağlantıda sorun yaşıyorum. **bleep** bildirimler zaman zaman düşmüyor, mobil veri kapatıp açınca patır patır dökülüyor bildirimler. Bunun haricinde bugün sabah telefonu şarjdan çıkarınca usb sağlayıcı takıldı - usb sağlayıcı çıkarıldı şeklinde sürekli bildirim çubuğunda yazı gördüm, durmadan arka arkaya düşüyordu. Ayrıca şarj performansı da ortalama günlük kullanımına göre %15-20 daha az gidiyor bu güncellemede. Şimdilik bunları söyleyebilirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba montgre,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorunun devam etmesi halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
yoyoboi
Active Level 5
Galaxy S
şarj konusunda katılıyorum
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba montgre,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorunun devam etmesi halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes