Original topic:

Ziraat mobil yüksek pil tüketimi

(Topic created on: 10-26-2025 11:14 AM)
147 Views
S23sAmSUnGg
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 kullanıyorum son 1 aydır falan tel in sarjı yarım gün dayanmıyordu pil kullanıma baktığımda ziraat mobil arka planda yüksek pil kullanıyormuş,çoğu kişininde başına gelmiş uygulama derin uyku moduna alınmıyor,uyku moduna alsamda arka planda mobil veri kullanmayı kapatsamda silip yüklesemde sorun çözülmedi.çözen varsa yardım ederse çok memnun olurum.

5 Comments
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Aynı durum bende de olmuştu. Ziraat mobil i derin uyku moduna aldım birkaç gün(2-3 gün). Daha sonra derin uyku modundan çıkarınca düzeldi bendeki sorun.
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Ziraat-Mobil-neden-bu-kadar-fazla-pil-tüketiyor/td-p/20723...
0 Likes
S23sAmSUnGg
Active Level 1
Galaxy S
derin uyku ya ekle kısmından tüm uygulamalar çıkıyor ziraat çıkmıyor uyku modunda çıkıyor ama uyku moduna alsamda değişen bişey olmuyor hala pil yiyor
0 Likes
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Ziraat Mobil uygulamasının simgesine ana ekranda basılı tutun. Ardından açılan kutucukta sağ üstte bir "i" simgesi olacak. Ona basınca sizi ayarlara arar. Oradan pil kısmına gelin. Seçenek olarak ta "kısıtlanmış" olan seçeneği seçin
0 Likes
Özkanatt
Active Level 6
Galaxy S
Uygulamaya verdiğiniz tüm izinleri devre dışı bırakın. Cihaz bakımından uygulamayı devre dışı bırakın(uygulamayı yine kullanabilirsiniz)
0 Likes
ufukotesi
Active Level 7
Galaxy S
Ya da kaldırıp yeniden kurulabilir
0 Likes