Original topic:

Yurtdışı s24 ultra ekran

(Topic created on: 10-23-2025 10:23 PM)
195 Views
Mavran61
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba yurtdışında garantisi devam eden s24 ultra cihazımın ekran onarımı için İncirli/Bakırköy samsung yetkili serviste ekran taktıracaktım ama çok ilginç bir şekilde takılacak olanan servis ekranına garanti vermeyeceklerini söylediler nedeni yurtdışı cihaz olmasıymış bu nedenle cihazı yaptırmadım ama yaptıkları onarıma garanti vermemeleri samsung un kullanıcılarına satış sonrası yeterince destek vermediğini ortaya koyuyor , yapılacak olan işleme garanti verilmeyecekse yetkili servis olmasının ne anlamı var ? Ayrıca ekran onarımı özel servislere göre 2-3 bin daha pahalı olduğunu da bilmenizi isterim bu nedenle ekranımı özel bir serviste yaptırdım ve kullanıcı hatası dışındaki ekran problemine 1 hatfa garanti verdi ayrıca ekran da samsung orijinal ekranı neyse samsung bu nedenle benden kötü not aldı 😀
3 Comments
Galaxy S
Yurt dışı cihazlara servis sıcak bakmıyor kardeşim
0 Likes
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Bunu yeni öğrenmiş olmamız şaşırtıcı. Microsoft bazı ürünlerine Uluslararası destek veriyor, Apple veriyor ama Amerika'dan aldığınız Samsung'u Almanya'da yaptırmazsınız, Samsung'un öyle bir söylemi de asla olmadı zaten.
0 Likes
Mavran61
Active Level 1
Galaxy S
Samsung un umarım bunlardan haberi vardır ) ayrıca onlara telefona garanti verin demedim zaten yurtdışında garantisi devam ediyor yapacağınız onarıma garanti verin dedim ama sanki cihaz samsung değilde başka bir markaymış gibi davrandılar çok saçma 6 ay sonra döneceğim için cihazı özel bir serviste yaptırmak zorunda kaldım bu gerçek kötü bir uygulama ne yani yurtdışından izne geldiğimizde telefon bozulmayacak mı ya da ekranı kırılmayacak mı ? Samsung telefonu yetkili serviste onarılan parçaya garanti vermemesi utanç verici
0 Likes