cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

YouTube Vanced önceden açılıyordu

(Topic created on: 09-10-2021 01:56 AM)
833 Views
C10H14N2
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonumu guncelledikten sonra ne yapsam etsem  açılmadı eski sürümleri yükledim hepsini tek tek ise yaramadı ne yapabilirim?

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Uygulamayı tamamen kaldırıp yeniden yükleyin

View solution in context

Solution
Galaxy S
Bunu nerden yüklediniz mağazadan mı? Yoksa kendi orjinal sitesinden mi ( Vancedapp com)

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy S
Tüm uygulamaları (Microg, vanced manager, yt music dahil) kaldırıp yüklediğinizden eminseniz o zaman önce ayarlar > hesaplardan vanced hesabını kaldırıp hesap ekleden tekrar ekleyin

Yine de düzelmezse - niye sıfırlayamıyorsunuz bilmiyorum ama - telefonu bi sıfırlamanız iyi olur Sıfırlama güncelleme sonrası oluşan hataları düzeltebilir

Ayrıca bendeki yüklü sürümler de şu şekilde Bi kere güncellemede bozuldu eskiye geri döndüm bi daha da güncellemedim Şu an gayet güzel çalışıyorSmartSelect_20210910-035850_Vanced Manager_44909.jpg

View solution in context

Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba C10H14N2,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
13 Comments
C10H14N2
Active Level 1
Galaxy S
Hep bu hatayı veriyor Screenshot_20210910-015902_Vanced Manager.jpg
0 Likes
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy S
Aynısı benimde başıma geldi youtube dosyasıyla çakışma oluyor. Güncelleme sırasında bir dosya hasar görüyor. Hasar gören dosyayı tespit edebilecek yeterliğim olmadığından çareyi hızlı bir şekilde telefonu sıfırlamakta buldum. Vancedi tekrar kurdum sorun düzeldi. 10 numara çalışıyor şuan. İyiki vanced var :)
C10H14N2
Active Level 1
Galaxy S
Ama ben telefonu sıfırlayamam ki
0 Likes
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy S
Bilgilerimi sağlam şekilde yedekledim. Otomatik geldiler. Uygulamaları elimle yükledim.

Üzgünüm profesyonel değilim ben bu şekilde çözdüm. Yaklaşık 10 dk sürem gitti. Umarım başka biri başka bir çözüm bulur.
Hasar gören dosyalar gizli dosyalar...
Solution
Galaxy S
Uygulamayı tamamen kaldırıp yeniden yükleyin
C10H14N2
Active Level 1
Galaxy S
100 kere yaptım
Solution
Galaxy S
Bunu nerden yüklediniz mağazadan mı? Yoksa kendi orjinal sitesinden mi ( Vancedapp com)
0 Likes
C10H14N2
Active Level 1
Galaxy S
Kendi sitesinden ne yapsam ne etsem düzeltemedim
0 Likes
Solution
Galaxy S
Tüm uygulamaları (Microg, vanced manager, yt music dahil) kaldırıp yüklediğinizden eminseniz o zaman önce ayarlar > hesaplardan vanced hesabını kaldırıp hesap ekleden tekrar ekleyin

Yine de düzelmezse - niye sıfırlayamıyorsunuz bilmiyorum ama - telefonu bi sıfırlamanız iyi olur Sıfırlama güncelleme sonrası oluşan hataları düzeltebilir

Ayrıca bendeki yüklü sürümler de şu şekilde Bi kere güncellemede bozuldu eskiye geri döndüm bi daha da güncellemedim Şu an gayet güzel çalışıyorSmartSelect_20210910-035850_Vanced Manager_44909.jpg