cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

YouTube Music, Android'de Şarkı Arama Özelliğini Kullanıyor 🎶👇

(Topic created on: 05-26-2024 12:06 AM)
389 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S
YouTube Music'in 70 milyondan fazla resmi parçası ve milyonlarca aktif kullanıcısı var. Artık mirası korumak ve deneyimi geliştirmek için platform, Android'de Hum to Search ile şarkı tanımlamaya yönelik yeni bir özellik sunuyor.

Android için YouTube Music, arama yapmak için "şarkı çalmanıza, şarkı söylemenize veya mırıldanmanıza" olanak tanıyan, uzun zamandır beklenen bir özelliği sunuyor. Bu özellik kesinlikle şarkı arama deneyiminizi geliştirecektir. Bu özelliği deneyimlemek için tek yapmanız gereken sağ üst köşedeki büyüteç simgesine dokunmak, ardından mikrofonun yanında yeni bir dalga biçimi simgesi göreceksiniz. 

image

Her ne kadar yan yana olan iki düğme biraz tuhaf görünse de, her iki arama özelliğini de üstte bir değiştiriciyle tek bir ekranda barındıran ana YouTube uygulamasıyla karşılaştırıldığında oldukça daha iyi. YouTube Music'teki  canlı bir arama sayfası, şarkıları çalarak, şarkı söyleyerek ve hatta mırıldanarak zahmetsizce aramanızı isteyecektir. Bu işlevsellik ilk olarak 2020'de Google Arama için kullanıma sunuldu. Pixel'in Şimdi Yürütülüyor özelliğini temel alıyor ve geçen yıl Ekim ayında YouTube uygulamasına geldi. Bu özelliğin düzgün bir şekilde çalışması için yapay zeka, "sesi orijinal kayıtla eşleştirmek için" kullanılır. 

Tanımlama süreci oldukça hızlı olabilir ve tam ekran sonuç sayfasında kapak resmi, şarkı adı, sanatçı, albüm, yıl ve hatta indirme/çevrimdışı durumunun yanı sıra Oynat veya Kitaplığınıza Kaydet kısayolları gösterilir. Kullanıcıların ayrıca sol üst köşeden bu ekrandan çıkmasına veya altta başka bir arama yapmasına da izin verilir. YouTube Music'in yeni özelliği Android için Sürüm 7.02 ile birlikte geliyor. 

14 Comments
Galaxy S
Anladım, eyv. Ya ben yükle diyorum sürekli hareket halinde bi çizgi çıkıyor hemen arkasından bu paketi güncelle diye ayrı bi bildiri çıkıyor Daha yüklemeden neyin güncellemesi anlamadım Sonra bekle babam bekle yükleme başlıycak, sadece bir kere yarıya kadar geldi o da başarısız oldu Sorun ne bir türlü çözemedim 🤨
Solution
RaGoN
Active Level 9
Galaxy S
Bilmiyorum, öğrendim. Kullanışlı bir özellik olabilir.
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Eline sağlık
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkür ettim kardeşim 👍
Solution
ATC_Closed