cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yinelenen dosyalar hk.

(Topic created on: 09-17-2024 03:22 AM)
114 Views
Brütüs
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar. S8+ den s24u geçiş yaptım. Galeri tarih bazında biraz karıştı. Sürekli eski foto ve videoları yeni tarih yapıp başa alıyor. Yinelenen dosyalar klasöründen siliyorum düzeliyor ancak 2 gün sonra sildiğim herşey geri geliyor ve galeride en başa sanki o gün çekilmiş foto ve video gibi yerleşiyor. Ben siliyorum o geliyor varmıdır bir çözümü. Bulut olrak Lifebox kullanıyorum bu uygulamadan kaynaklı olabilirmi başka bulut uygulamam yok 

3 Comments
Lore10
Active Level 5
Galaxy S
Telefonun galerisinden siliyorsun lakin lifebox ta kayıtlı olanları tekrar otomatik galeriye atıyor olabilir kontrol edin, başka bir bulut uygulaması düşünürseniz size onedriveri tavsiye ederim 👍🏻
Brütüs
Active Level 2
Galaxy S
Deneyeceğim teşekkür ederim. Biraz önce PC de lifebox açtım görüntüler çok kötü videolar ilk kamera ile çekilmiş gibi neredeyse PC ye indirmek içinse tek tek seçmek gerekiyor binlerce kaydı tek tek seçmek mümkün değil ayrıca her dosyadan ikişer tane yedeklemiş google fotoğraflarda ise görüntü kalitesi çok iyi ve HD kalitesinde saklamış sanırım ona geçeceğim yıllık 100 GB inde fiyatı gayet makul
Lore10
Active Level 5
Galaxy S
👍🏻
0 Likes