cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yine Bir Güncelleme ve Türkçe Yine Yok.

(Topic created on: 10-17-2024 04:50 PM)
251 Views
ErhanYavuz
Active Level 4
Options
Galaxy S

Yok işte yok napalım. S24 ultra off.

6 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Çok haklısınız eğer bu ay'da gelmezse artık beklemesek daha mantıklı olur çünkü ilkin galaxy al türkçe dil için eylül denildi daha sonra ekim'e ertelendi. Bu ay daha bitmedi ama umarım sözlerini tutarlar. Zaten türkçe dil gelirse güncellemeyi galaxy store üzerinden verirler.
deuxlss
Beginner Level 4
Galaxy S

Samsung Türkiye destek hattı ile görüştüm.
Cevaplarını iletiyorum;

"[16:51, 17.10.2024] Samsung Türkiye: Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Size hızlıca destek olmak isterim.
[16:51, 17.10.2024] Samsung Türkiye: Türkçe dil desteği konusunda henüz net bir tarih bulunmuyor, konu hakkında çalışmalar devam ediyor. Sizler de sitemizi takipte kalarak en güncel bilgilerden haberdar olabilirsiniz."

Çok da umursuyorlarmış gibi gelmedi. Şikayet talebi oluşturdum ve "Üzerine basa basa reklamını yaptığınız teknolojinin Türkçe dil desteği olmadan Türkiye'de satışta olmasının kabul edilebilir bir şey olmadığını" söyledim.

İttire ittire şikayet talebi oluşturdum.

Talebiniz oluşturuldu dedi.

Tamam nasıl takip edebilirim peki süreci, bir takip numarası vs iletecek misiniz dediğimde takip numarasını ilettiler. 

Büyük bir heves ve umut ile Samsung kullanıcısı olmuştum, lakin görüyorum ki Samsung Türkiye çok da iyi bir performans göstermiyor. Samsung'un da Türkiye pazarını çok önemsemediğini sanıyorum.

Umarım bu durum gelecekte değişiklik gösterir.

ErenG09
Active Level 7
Galaxy S
A35 kullanıyorum da artık eylüle kadar kullanıp iPhone 17 pro alacağım gibi. Başka yol bırakmadı Samsung..
0 Likes
RaGoN
Active Level 7
Galaxy S
Niye güvenlik yaması ile Türkçe dil desteği bekliyorsunuz ki? Yeni dil seçenekleri hiçbir zaman sistem güncellemesi ile gelmez. Galaxy Store üzerinden dil paketi olarak gelir.
0 Likes
ilkerd
Active Level 5
Galaxy S
Google yaptı, su anda Xiaomi cihazlarda da Samsung gibi yapay zeka özellikleri geldi. Yakında tüm android eko sistemine gelir. Bu işi yapan Google zaten. Samsung vs sadece dağıtımcı. Kendi arayüzlerine entegre ediyorlar. Kendi geliştirdikleri bir yapay zeka teknolojisi değil. Buna bile zahmet edip, destek vermiyorlar. Anladım ki Samsung telefon ve yazılım geliştirme hevesini kaybetmiş. Bu sebeple bizi kaybetmekten cekinmiyor.
0 Likes
tilki2
Active Level 1
Galaxy S
Kandırılmak istemiyorsanız, samsung almayın aldırmayın. Türkçe dil desteği gelmeyecek çok belli.
0 Likes