cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yetkili servis ilgisizlik

(Topic created on: 02-10-2025 05:59 PM)
199 Views
welonelyheri
Active Level 3
Options
Galaxy S

Destech Yetkili servisi elemanları çok bilgisiz ilgisiz ve hiç destech olmuyorlar:)

yurt dışına çıktım o sırada telefonun batarya sisti kadın diyorki oranın elektriği farklı ondandır bilmiyor ki telefonun adaptörü zaten korumalı olması gerekiyor orjinal 25wlik adaptor ayrica ayarlarda pil koruması cart curt açıyoruz zaten ve garantisi de şansa ne hikmetse 1 ay falan anca geçmiş bu yuzden yedek cihaz veremezmis ama 3 gün bekletirmis cihazı dükkanda 
arkadaşım teknik servis isim isteyene veririm fatihte yemin ederim 2 saate ekran değişir bi pil ya incele tak bitti neyse ayrica fiziksel bi sisme olmasına rağmen incelensin diye direnince ben sonra getir sarj aletini fln da getir vs dedi sisik bataryali her an patlamaya hazır cihazla iettdeyim suan iyi forumlar
17 Comments
welonelyheri
Active Level 3
Galaxy S
Bunlar da müşteri hizmetleri20250210_161045_1000401397_1739193046.jpg1739199665622.jpg1739199665739.jpg1739199665767.jpg
welonelyheri
Active Level 3
Galaxy S
Simdi bu eljmde patlarsa tazminat vericeklermi mesela hayatım o kadar ucuzmu yarin veya başka zaman getir demek için
-Alien-
Active Level 3
Galaxy S
Kaldırılır şimdi bu Samsung Gizliliği için 😊
welonelyheri
Active Level 3
Galaxy S
Hahahaha yaparmı yapar yetkili servisi ne ki bu ne olsun
-Alien-
Active Level 3
Galaxy S
Aynen öyle 😊 geçmiş olsun Hocam
welonelyheri
Active Level 3
Galaxy S
Ss alıp tw de sıkıştırmadan akillanmiyolar
welonelyheri
Active Level 3
Galaxy S
Ss alımda gene nolur nolmaz
Ali_S24fe
Active Level 6
Galaxy S
Daha önce şarjının az gitmesimden anlayamadınızmı bataryanın öldüğünü yoksa direk şiştimi.
0 Likes
welonelyheri
Active Level 3
Galaxy S
Bataryada sorun yoktu bu kadar neden direteyim beylikduzunde oturuyorum fatihte çalışıyorum günlük 2 sarj işimi görüyordu bi sabah bi akşam şuanda da batarya bu haline rağmen iyi gidiyor ayrica ama sisme durumu arka kapağı zorluyor ve sanki bazen batarya bosaliyor gibi kaçar olabilir bi anda kapanıyor sarj bitiyor suan yaklaşık 3 saattir kullanıyorum servise gittim geldim yoldayim halen ekran pili ss alicam istersen atarım pilim gayet iyi sisti ama bu konuda destek talep ettim bıkmadılar
0 Likes