cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeni telefon almak

(Topic created on: 02-10-2025 12:04 PM)
277 Views
F_a_t_i_h
Active Level 2
Options
Galaxy S

Ben iphone 16 pro s25 plus ve s25ultra arasında kaldım bugüne kadar hep samsung kullandım memnunum da sizce hangisini almalıyım şuan a52 kullanıyorum.(samsung un tablet ve kulaklığını da kullanıyorum iphone a geçsem bile bunları değiştiremem uyum sorunu sıkıntı olur mu?)

13 Comments
Galaxy S
Uyum sorunu kesinlikle olur. Cihazları beraber kullanmıyorsanız **bleep** etmez ama. Hangi cihazı almak istiyorsanız onu tercih edin
F_a_t_i_h
Active Level 2
Galaxy S
Haklısın kararsız kaldım şuan a52 kullanıyorum, samsung u seviyorum ama iphone u da merak ediyorum.
0 Likes
Galaxy S
Merak ediyorsanız iphone alın bence, beğenmezseniz satıp S25 alabilirsiniz
burhanemr
Active Level 5
Galaxy S
Ben olsam samsungdan şaşmam eğer bütçe varsa almışken de s25 ultra alırım
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Bütçen varsa apple al merakını gider begenmezsen satıp s25 ultra falan alabilirsin zaten. Alışmak zor olacaktır ama belki memnun kalacaksın belkide samsung u mumla arayacaksın. Kim ne derse desin denemeden bilemezsin bunu 😊
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
S25 Ultra Fiyattan Ötürü Daha Mantıklı 👍
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S25 ultra daha iyi
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Samsungdan kasit a serileriyse tabiki s serisine geçmeni tavsiye ederim ama 16 pro da seni üzmez ilerde s26 yada s27 çıkarması yaparsın 😂
F_a_t_i_h
Active Level 2
Galaxy S
S serisine geçmeyi düşünüyorum a seriside gayet güzeldi ama insan değişiklik istiyor😂
birde samsungun güncelleme politikasını çok sevmiyorum
Ama işte iphone alınca diğer samsung ürünleriyle beraber çok sıkıntı olur mu bilemiyorum