Original topic:

Yeni güncelleme telefonu kastırıyor.

(Topic created on: 10-19-2025 12:13 AM)
232 Views
BulutCloud
Active Level 4
Options
Galaxy S

Yeni gelen oneUI 8 güncellemesi telefondaki widgetlerin kimisinin kaybolmasina silinmesine, ve geriye kalan silinmeyen hepsinin arka plani bos olmasina ragmen simsiyah yapti suanda widgetler igrenc duruyor sil yukle de yaptim olmadi yeni fotogrsfts koydum her turlu siyah kaliyor, ve yazarken her 1 saniyede yada 2 saniyede bir telefonun klavyesi donuyor, kaliyor takiliyor, takilmasina ragmen yazmaya devam ederseniz bir anda butun herseyi yaziyor.Telefonum S23 Ultra boyle bir telefonu nasil bu hake getirdiler bilmiyorum samsungs sesimizi duyurmamiz lazim, cunku yeni cikacak s26 serisiyle gelen guncelleme ile ancak duzelebilir bu , ara guncellemeler isimizi gormez.Telefonun kasmasi beni rahatsiz etmez normalde eski pusku bir telefondsn geldim ve hangi telefonum olursa olsun bunlars goz yumarim onemli olan şukretmek ancak bu sorun beni üzüyor yeniden baslatmama ragmen boyle.

12 Comments
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Büyük güncellemelerde her 2 buyuk güncellemede bir sıfırlamakta fayda var.S22'ye öyle yapıyorum su anda süper.Tab S9 FE'mde de böyle yapıyorum süper.S25'de ihtiyaç duymadım.

UI 8 çünkü baya ayağa kaldırdı optimizasyon olarak telefonları,güzel çalışması gerekiyor.
S25'im şu anda iOS 26 yüklü 16Pro'dan daha optimize halde.
0 Likes
BulutCloud
Active Level 4
Galaxy S
Sifirlamak benim icin zor eski telefonuma yapardim ancak sifirlamak ayni zamanda telefonun ömrunden yiyor ve tane tane herseyini yedeklemek ugradtirici ve zor, her sey godecegi icin buna razi degilim umarim ara guncelleme getirirler ve bu onu dudzeltir, yoksa tek care 8.5 i beklemek olacak.
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Tabi,büyük güncellemelerden sonraki ilk gelecek güvenlik güncellemelerinde hata düzeltmesi de olabiliyor.Onu da beklemekte fayda var