Original topic:

Yeni güncelleme telefonu kastırıyor.

(Topic created on: 4 weeks ago)
194 Views
BulutCloud
Active Level 4
Options
Galaxy S

Yeni gelen oneUI 8 güncellemesi telefondaki widgetlerin kimisinin kaybolmasina silinmesine, ve geriye kalan silinmeyen hepsinin arka plani bos olmasina ragmen simsiyah yapti suanda widgetler igrenc duruyor sil yukle de yaptim olmadi yeni fotogrsfts koydum her turlu siyah kaliyor, ve yazarken her 1 saniyede yada 2 saniyede bir telefonun klavyesi donuyor, kaliyor takiliyor, takilmasina ragmen yazmaya devam ederseniz bir anda butun herseyi yaziyor.Telefonum S23 Ultra boyle bir telefonu nasil bu hake getirdiler bilmiyorum samsungs sesimizi duyurmamiz lazim, cunku yeni cikacak s26 serisiyle gelen guncelleme ile ancak duzelebilir bu , ara guncellemeler isimizi gormez.Telefonun kasmasi beni rahatsiz etmez normalde eski pusku bir telefondsn geldim ve hangi telefonum olursa olsun bunlars goz yumarim onemli olan şukretmek ancak bu sorun beni üzüyor yeniden baslatmama ragmen boyle.

12 Comments
Enesqw
Active Level 4
Galaxy S
Babamdada a34 var oneui8 geldi onada hava durumu kısmında yeni gelen animasyon aşırı kastiriyor uygulamayi sizdede aynimi ve yaşadığıniz durum gerçekten cok kotu samsungun iyi optimize yapamadan güncellemeyi gondermesi kotu bir durum
BulutCloud
Active Level 4
Galaxy S
Kesinlikle katliyorum , hava durumunu genelde **bleep** kullanmam ama kullandigimda kasma olmamisti sozin icin biraz daha deneyebilirim
BulutCloud
Active Level 4
Galaxy S
Kasmadı efendim normal calisiyor.
0 Likes
Enesqw
Active Level 4
Galaxy S
Büyük ihtimal A34un ya optimizesi ile yada donanimda biraz etkiliyor olabilir
0 Likes
BulutCloud
Active Level 4
Galaxy S
Belli raminiz, romunuz yani depolama alaniniz dolmustur bunlar yavaslamasi ve duzgun calismamasi icin bir etken, ayrica telefonun pil tasarrufunda olmadigindan emin olun, telefonda ayarlarda hassas ve ince sekilde cok ayar var ancsk siz veya kullanan kisi telefonu aldigindan beri ayarlarda cok gezen biri degilse bu ayarlari bozmus olamaz, oyuzden ilk soyledigim seylere bakmanizi tavsiye ederim. Telefon bakim kismindan arada telefonu optimize edin ram temizlesin, arka planda calisan uygulamalari kapatin ve uygulamalarin onbelleklerini temizlemeyi deneyin
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung donanmı dizsin yazilimi başkasına yaptırsın en iyisi yok beceremiyorlar
0 Likes
BulutCloud
Active Level 4
Galaxy S
Samsung çok sevdigim bir marks kucuklugumden beridir marksyi com severim her yaptığını cidden manyak derrecede kaliteli yspiyor parasini hak ediyor ama bu aralar yazilimlarini duzgun yapamiyorlar. Herkese samsung oneriyorum bendede bir suru samsungun yan markalari olan urunler var ancsk yazilimda sorunlari olmaya basladi, bunları yazarken zorlaniyorum cunku klavyem donuyor bile suanda.
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Yıllardır boyle one ui gunluk hayata etki eden sorunlarla dolu bildirim panelinin dikey ekranda geç gelmesi iyice çileden çıkardı beni artik 😂
0 Likes
BulutCloud
Active Level 4
Galaxy S
Eskiden boyle degillerdi, herkeste sorun olmazdi en azindan , bu 7 ve 8 guncellemelerinde artjk butun kullanicilarin bir sorinu var. Benim adima su sekilde sorun yok gene samsung kullanirim seve seve mutlu sekildr ancak insani cileden cikarir ve cogu kisi benim gibi olmayip nefret edip markadan soguyabilir ve musteri kaybedebilirler. Oysaki musterilerini aile gibi görüyorlar.
0 Likes