cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeni cihaz

(Topic created on: 3 weeks ago)
246 Views
OMRYZC
Active Level 7
Options
Galaxy S

Samsung S serisi mi? Diğer markalar mı? Önerisi olan yazsın cihaz almayı düşünüyorum.

11 Comments
adnan34
Active Level 6
Galaxy S
S24 ultra
Galaxy S
S24 ultra hepsinden daha iyi🤩
sezgin24
Active Level 4
Galaxy S
Değerini korusun kısa sürede değişirim diyorsanız Apple almalısınız, aldığımda 3 4 sene kullanırım diyorsanız S serisi alıp performans sıkıntısı çekmeden rahatlıkla kullanabilirsiniz
FatihS22
Expert Level 1
Galaxy S
Ya s serisi yada iphone
wex
Active Level 6
Galaxy S
Bütçenize ve isteklerinize göre değişir.

Ben birçok marka kullandım samsung dışında hiçbiri malının arkasında durmadı. Üstelik güncelleme vermedikleri için sorunla bile karşılaştım.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ee? Bunun tam zıttı trilyon tane yorumda var. İlk defa iphone kullanıyorum bir daha başka markanın kapısının önünden geçmem diye..
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Senin mantığını sana söyledim. Kendi mantığına mı ee diyosun anlamadım 😄 neyse ee'sini ben söyliyim sana bu mantıkla telefon alınmaz. Bak ahmet ilk defa samsung kullanmış çok memnun kalmış. Bak ali ilk defa iphone kullanmış ama nasıl memnun kalmış. 😅😄 ee? Hemen gidip bende iphone yada samsung alıyım o zaman. Bu mu?
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Teşekkür ederim biliyorum
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Şimdi burası sonuçta samsung forumu ve doğal olarak samsung al diyenler bi tık fazla olur. Bana kalırsa bu ekonomik şartlarda eğer belli bi miktarın üzerinde parayı bi telefona bağlayacaksan bu iphone olmalı. Tam 5 sene önce çıkan bi S serisiyle bi iphone'u karşılaştırdığın zaman (mesela S10 ve iphone 11) S10 nerde ne yapıyor sıfırı zaten yok ikinci elide para edliyo mu bilen yok. Ama iphone 11 bile hala her yerde sıfır olarak satılıyor ve alınıyor. Hemde çok tatlı paralara. Tabi ikinci el piyasasınıda söylememe gerek yok heralde. Özetle verdiğim para 2 yıl sonra pul olmasın dersen iphone tercih etmelisin