cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yazılım sorunu

(Topic created on: 04-10-2024 08:05 PM)
622 Views
Thdrmss
Active Level 5
Options
Galaxy S
S21 Fe model samsung cihaza sahibim cihaz 6.0a güncelledikten sonra ekranı boş arkada hiçbir uygulamada değilken kitleyince ekran kilidini açtığım da sürekli farklı farklı uygulamalar da oluyor kendi kendine spotify açıyor çok ısınıyor ve ara sıra donuyor dokunmatiğinin bariz bir şekilde yavaşladığını hissedebiliyorum ve ara sıra dokunmatiğim çalışmıyor tepkisiz kalıyor cihaz örneğin instagram da reels izlerken veya youtube de veya bir sayfayı kaydırırken bu konu da yardımcı olabilecek var mı
18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tüm Bilgilerini yedekle sıfırlamaktan başka çaren yok malesef hocam
Thdrmss
Active Level 5
Galaxy S
Yorumunuz için teşekkürler fakat cihazı kaç kez sıfırladım servise bile değişim için uğradım fakat servis çok ilgisizdi mecbur şuan kullanıyorum iphone bir cihaza geçmeyi planlıyorum samsung benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu en son çare serviste cihaza yazılım güncellemesi yaptıracağım dünyaların parasını verip aldığımız cihaz iyi çalışsın diye güncellemeyi bekliyoruz böyle bir saçmalık olamaz
Galaxy S
Samsung bayisi kadar rezil bir bayi yok tamamen müşteri zararına varlar gidiyorsun iki üç kıytırık şeyi bahane edip gönderiyorlar bence iPhone geçilebilir samsung pişmanlık
Thdrmss
Active Level 5
Galaxy S
Yorumunuz için teşekkürler kesinlikle katılıyorum Bursa Ebru Elektroniğe müşteri hizmeti aracılığıyla cihazımı götürdüğüm de çok ilgisiz davranıp sadece cihazı kılıftan çıkartıp kontrol ettiler ve değişim yapmıcaklarını söylediler 2 3 saat boşu boşuna yol çektim ve cihazımı boşu boşuna sıfırlamış bulundum
0 Likes
Galaxy S
Bana da aynı tarifeyi uyguladılar ama Antalya'daki yetkili servis,o kadar kötüler ki kılıfı çıkardılar spen testi açtılar oradan kalemle yazı yazıyorlar ben diyorum ki kalibrasyon sorunu var farklı yere yazıyor diyorum o normal diyorlar ilk aldığımda olmuyordu diyince direkt sıfırlamayı öneriyorlar onda da benim zorumla kendilerine kalsa normal diyip gönderecekler bence hepsi talimat almış gelen insanların donanımsalsa sorunları yardım etmeyin,yazılımsalsa format atın diye kendileri olsa tık diye değiştirirler
Thdrmss
Active Level 5
Galaxy S
Malesef ki çok özensiz servisleri
Galaxy S
Bir de zannedersem İstanbul'daki genel merkeze göndermek daha iyi olur şahsen yks sınavım bitince direkt göndermeyi düşünüyorum belki işe yarar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Apple basit ve sade Apple yi tavsiye etsemde samsung özgür olduğu için şüphesiz samsung bence sizin sorununuz yazılımsal büyük ihtimalle yamayla düzelir Android de siz cihazı kullanıyorsunuz Apple de cihaz sizi kullanıyor.
Galaxy S
virüs